Nova

vår vita vovve

Syskonträff

(0 comments)

Så blev det till sist dags för att styra kosan hemåt igen...
Vi funderade på vilken väg vi skulle ta. Så kom vi på att ett av Novas kullsyskon, Fossing, bodde i Norrbotten. Skulle vara kul att hälsa på tänkte vi.... Sagt och gjort...vi ringde och frågade om vi kunde titta förbi. Det gick bra..
Vi kom fram vid halvett-tiden på natten. Det var nästan 70 mil att köra och de första 22 milen i Norge går det inte så fort på slingriga vägar... Fossing med husse mötte oss vid grinden. Först blev Nova rejält utskälld av sin syrra.. men sen lekte de...tur att Fossing hade uppåtstående öron annars hade vi inte kunnat skilja dem åt..

[vovve]
Nova och Fossing vid vattenskålen

Vovvarna drack vatten samtidigt ur samma skål och de lekte och lekte.... Framåt tre var vovvarna äntligen trötta så vi kunde gå och lägga oss... Nästa morgon var det full fart igen.

[vovve]
Full fart....

Efter frukosten åkte vi till Fossings stuga som låg vackert vid en sjö. Dit kom också två andra vovvar.... Alla vovvar badade, men Nova var lite försiktig. Dels var det tre hundar som var på hemmaplan och dels mindes hon nog sitt dopp ute på Ramsö. Hon gick bara ut lite i vattnet fast Fossing gjorde vad hon kunde för att locka Nova att simma och leka..
[vovve]

Nya poster

Etiketter

Arkiv

2022
2021
2018
2017
2016
2015
2014
2013

Flöden

RSS / Atom