Nova

vår vita vovve

Tillbaka i huset

(0 comments)

Vi tog med oss solen till Vesterålen!
När vi åkte från Stockholm var det 28° och i Nord-Norge var det 8° och regn...
Vi funderade på om vi verkligen skulle åka, men bestämde oss till sist för att regn inte kan vara i all evighet och åkte iväg.
Det visade sig vara rätt beslut. Första dagen regnade det, men sen kom solen och värmen. En och annan regnskur och dimma avlöste solen ibland förstås, men det var bara uppfriskande....... och Nova busade på hjortronmyren och nere vid vattnet.

Vi kom så sent i år, så solen har precis börjat gå nedanför horisonten, men nätterna är ljusa fortfarande, så det blir många fina promenader mitt i natten.
Måste ha lina på Nova för fåren går i utkanten på tomten och en älgko med två kalvar stog häromkvällen alldeles utanför huset när vi kom hem...

[vovve]
Nova på nattpromenad med husse

[vovve]
Vitvargen spanar.....

[vovve]
Nova med husse på uppochnervänd båt vid stranden

En regnig dag. Nova ligger inne i storstugan och tuggar på sin iller...
[vovve]
Nova och hennes iller....

Under tiden vi varit här har Nova tappat fyra mjölktänder. Två framtänder uppe och två nere. Och nu har det kommit fyra nya. Och på ryggen kommer det mer och mer ny päls...det är bara öronen vi väntar på.... de står upp ibland, men för det mesta så hänger de ner eller står upp till hälften och fladdrar....ser stundtals ut som collieöron... med "tipp"...

Nya poster

Etiketter

Arkiv

2022
2021
2018
2017
2016
2015
2014
2013

Flöden

RSS / Atom