Nova

vår vita vovve

Andra veckan

(0 comments)

Andra veckan. Spännande saker händer. Nova har lärt sig sitt och ligg... Att bli borstad är jätteskönt. Duscha är väl så där, men helt ok om det regnar godis i badkaret... När matte spelar fiol så ylar Nova andrastämman.....fast oftast i en annan tonart... Små fina kvällspromenader tillsammans med näktergalen och andra skogsdjur. ..... Kortkorta kisspromenader vid två-tiden på natten. Vi njuter av försommarens ljusa nätter...spelar ingen roll om det regnar...det är fantastiskt i alla fall.

Vi har också hunnit med att öva koppelgång, dammsuga och hämta och lämna grankottar, fast pinnar är roligare. och vi kelar.....hon är så gosig!!!

Nova är försiktig med nya människor. Hon rusar inte fram utan tar det lugnt och kollar läget först innan hon går fram och hälsar.

På tomten är Nova gärna ute själv och där har hon sina favoritställen, antingen trappan, där hon tar sig en lur ibland eller så en stubbe i hörnet på tomten. På den lägger hon sig och tittar på myrorna.

Inne har hon slutat att springa efter oss, det gjorde hon bara första dagarna. Ofta väljer hon att vara i hallen eller på verandan när vi är i köket.

Vi har en bur i hallen som så småningom ska vara i bilen. Där gillar Nova att ligga!

Nya poster

Etiketter

Arkiv

2022
2021
2018
2017
2016
2015
2014
2013

Flöden

RSS / Atom