Nova

vår vita vovve

Betraktar poster från september, 2013

Spöken, spöken....

Har aldrig anat att det bor så mycket spöken i vår skog och runtom huset....men Nova ser dom allihop...... skäller så det ekar i grannskapet och inte förrän vi går tillsammans och tittar, så slutar hon skälla.

Eftersom spöken som bekant inte fastnar på bild, så blir det bilder på Nova och hennes boll istället.

Mycket lek idag!

Mycket lek idag!
Först var vi i Rosers på hundpromenad. Där finns en stor inhägnad djurhage som för tillfället får disponeras av leksugna vovvar och deras mattar och hussar. Nova lekte med en schäfer och en labrador. Sen var vår vita vovve inte vit längre, så innan vi åkte vidare duschade vi henne med vattenslangen som fanns vid hagen.

Sen åkte vi och träffade en hovawart, en hanne på nio år.
Och när vi klev ur bilen hemma, så blev det lek med kissen Cassie. Katten for upp i ett träd och satt där och viftade med tassarna för att locka upp Nova, som förstås satt helt oförstående nedanför och undrade vad kisse menade.....

Gissa vem som sov som en stock i sin koja hela kvällen?


Nyduschad, blöt, men ganska ren vovve


Katten syns nästan inte bland löven, men hon är i trädet.... Nova såg henne.

Besök hos Pocas

Igår, lördag eftermiddag, var vi på besök hos tollaren Pocas, en tik på nio år.
De lekte lite i trädgården, men Nova sprang mest efter Pocas som nog tyckte att Nova var i barnsligaste laget.

Inne gick det lugnt till. Nova har respekt för Pocas och håller sig lugn....

När vi fikade låg Nova snällt i rummet intill med Pocas. Vår vovve hade hela tiden koll på oss, men hon låg kvar. Duktig vovve!

Sen provade vi godisleken med godis på nosen och det gick riktigt bra, fast Pocas stod bredvid och tittade. Nova provade också att ligga i Pocas koja. Mysigt!


Får jag ditt godis?


Pocas koja är mysig!

Nova 24 veckor


Nova 24 veckor

Nova och Cassie 3

Så var det dags för kattmöte igen häromdagen. Både Nova och Cassie tycker att dessa möten är spännande och nu nosar de på varann några gånger utan att Cassie fräser, men när Nova inbjuder till lek med framtassarna i backen och ett voff, då blir det fräs. Likadant när Cassie vill leka, hoppar på tvären och skjuter rygg, då blir Nova fundersam och vet inte riktigt vad Cassie menar.

Nya poster

Etiketter

Arkiv

2022
2021
2018
2017
2016
2015
2014
2013

Flöden

RSS / Atom