Nova

vår vita vovve

Betraktar poster från oktober, 2013

Ny leksak.....

I brist på häst, så har vi börjat öva med cykel. Kan vara kul att kunna ta med Nova på cykelturer när hon blir lite större. Allra först så fick Nova undersöka cykeln. Hon nosade och tittade och tyckte den var rätt ok.  Sen ledde jag cykeln och Nova fick öva att gå på vänster sida. Först provade hon att anfalla framhjulet, men det tröttnade hon snart på och gick fint bredvid.

I dag fick Nova en ny mjukis-iller istället för den gamla som är lappad och lagad och har slutat pipa. Sen kom husse hem med nya tuggben och godnattgodis. En bra dag och dessutom sken solen.

Nova 25 veckor

En solig dag!

Dagen började med en skön morgonpromenad i frostig skog. Sen en härligt solig förmiddag tillsammans med kompisarna Pomma och Busan. Vovvarna rusade runt i solskenet medan vi mattar fikade.

Vi tränade lite tillsammans, men jag var inte lika rolig som vovvarna, så jag får i läxa att träna på att bli mycket roligare....eller skaffa godare godis.


På väg till kompisarna genom vår lilla skog


Puss på Pomma....


Äntligen var alla tre nästan still nästan samtidigt...
Och Nova var trött och lycklig när vi gick hem.
....och kolla in öronen...collie-öron är halvvägs till vit herdehunds-öron :)

Vovve i bokhyllan

När Nova flyttade in hos oss i juni, så plockade vi bort allt på den understa hyllan i bokhyllan bredvid vår säng och bäddade där till henne för att hon skulle vara nära oss på nätterna. Understa hyllan är i golvnivå och där sov hon sen på nätterna. Och där sover hon fortfarande. Hon får sitt kvällsgodis i vår säng och somnar där, men efter en stund blir det för varmt och hon hoppar ner till sin bädd i bokhyllan.
Det är minsann inte alla vovvar som sover i bokhyllan!


Och så här kan man också sova!

Nya poster

Etiketter

Arkiv

2022
2021
2018
2017
2016
2015
2014
2013

Flöden

RSS / Atom